به گزارش روز يكشنبه سازمان اداري و استخدامي كشور، «جمشيد انصاري» در نشست با وزير آموزش و پرورش درباره جذب نيروي انساني، افزود: جذب نيروي انساني بايد نظاممند شود و چنانچه آموزش و پرورش بتواند كيفيت وروديهاي خود را به نحو مؤثرتري مديريت كند، در تحقق هدف اصلي و غايي آموزش و پرورش تأثير جدي دارد.
وي درباره درخواست صدور مجوز استخدامي، گفت: هيچ مشكلي در صدور مجوزها وجود ندارد، وزارت آموزش و پرورش وضعيتي را در استانها پيش آورده كه نميتوان اين كار را انجام داد.
انصاري افزود: اين وزارتخانه نميتواند نيروهاي حقالتدريسي خود را از كار بركنار كند، سازمان اداري و استخدامي نيز نميتواند درحاليكه نيروهاي حقالتدريسي حقوق ميگيرند به دليل محدوديت منابع، براي استخدام نيروهاي جديد مجوز صادر كند.
وي با اشاره به درخواست برخي فرهنگيان مبني بر امتياز قائلشدن براي استخدام فرزندان خود در وزارت آموزش و پرورش، گفت: استخدام در دستگاههاي اجرايي دو مبنا دارد؛ عدالت استخدامي و شايستهسالاري؛ اينكه كسي فرزند يك فرهنگي باشد، استحقاقي ايجاد ميكند و نه شايستگي، پس بهتر اينكه استخدام در دستگاههاي اجرايي روال عادي خود را طي كند.
معاون رييس جمهوري درباره كاهش فاصله پرداختي ميان كاركنان رسمي و قراردادي گفت:پيش از اين كارمند قراردادي ۶۵ تا ۷۰ درصد كارمند رسمي دريافتي داشت، امروز اين فاصله به ۲۰ درصد كاهش يافته است و وضعيت متوسط حقوق فرهنگيان نيز با ديگر كارمندان دولت معادل شده است.
وي افزود: متوسط حقوق و مزاياي كاركنان دولت و فرهنگيان در طول سالهاي فعاليت دولت يازدهم و دوازدهم به حدود پنج ميليون و ۴۷۰ هزار تومان رسيده كه نسبت به شروع دولت ۲۱۶ درصد افزايش را نشان ميدهد.
انصاري درباره صدور مجوزهاي استخدامي وزارت آموزش و پرورش، گفت: در طول برنامه پنجم توسعه (۹۴- ۱۳۹۰) در طول پنج سال، ۵۵ هزار مجوز استخدامي براي آموزش و پرورش صادر شده است.
وي افزود: بررسي ها نشان مي دهد از سال ۱۳۹۵ تا كنون تعداد مجوزهايي كه براي تأمين نيروهاي مورد نياز آموزش و پرورش بوسيله جذب دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگيان صادر شده، بيشتر از ۱۸۶ هزار نفر است و نزديك به ۳.۵ برابر سالهاي برنامه پنجم است .